De leukste tassen en tasjes voor iedere gelegenheid

Kun jij ook maar geen genoeg krijgen van tassen en zou je het liefst ieder seizoen weer een nieuwe willen kopen? Tassen zijn de leukste modeaccessoires om je outfit mee op te leuken en ze komen in alle denkbare vormen en maten. Daarom zullen we hier de leukste tassen en tasjes van dit moment met jullie delen!

Necklace bags

Aankomend seizoen is het helemaal hot om een mini-tasje om je nek te hangen, als een soort ketting dus. Het verkleinwoord tasje kunnen we bij deze trend wel heel letterlijk nemen! Veel zal er niet in deze necklace bag passen, maar een bijzonder modeaccessoire is het zeker.

Fanny pack

Deze trend uit de jaren ’80 is al een tijdje terug van weggeweest: de heuptas! Alleen klopt de naam niet meer helemaal, want anno nu dragen we hem niet meer om onze heupen maar om onze schouders! Je kunt hem diagonaal over je romp dragen als een messenger bag, maar nonchalant over je schouder geslingerd kan ook.

Circle bags

De meeste tassen zijn rechthoekig, maar we maken graag een uitzondering op de circle bag. Dit cirkelvormige tasje maakt meteen een speelse indruk en kan dit seizoen nog steeds gedragen worden. Een circle crossbody bag is een leuke tas voor iedere dag, maar als je er eentje koopt met korte handvatten, dan is de tas je ideale partner voor een chique avondje uit.

Logo bags

Dankzij bekende designers als Louis Vuitton en Christian Dior zien we steeds meer tassen met logo’s in de winkels. Letterlogo’s zijn het leukst, maar abstracte figuurtjes kunnen ook erg leuk zijn op een tas.